tisdag 10 juli 2012

Ett litet tips

På en god maträtt som jag gjorde idag. Som jag har skrivit innan är jag ingen hejare på att laga mat, tycker det är rätt tråkigt för det mesta faktiskt. Men ibland är det både skoj och gott. Som idag när jag lagade biffar med basilika och mozzarella och egen coleslaw till. Så smidigt och gott.

Inte avancerat alls utan bara tryck in mozzarellan och basilikan och stek på som vanligt. Fast jag gör alltid klart mina biffar i ugnen istället för i pannan, de blir så fasligt torra annars. I coleslawn använder jag såklart vitkål, morötter och också rödlök. Sen lite crème fraîche och dijonsenap, plus salt och peppar. Men mest nöjd var jag med att jag använde färsk basilika från växthuset!!! Det är riktig Ernst-varning på det.

Ska nu påpeka att det igår serverades den delikata rätten snabbmakaroner och falukorv här hemma så ingen får prestationsångest över min grundligt gjorda rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar